Новини

Moonlight by The Kooples

Публикувано 03/ян./18

The Kooples ни канят на един изненадващ танц по случай пускането на тяхната нова колекция Moonlight, посветена на празничните дни в края на годината. За пореден път, Парижкия лейбъл предлага една изцяло нова визия от своя гардероб, но запазва елагнтния си почерк и rock’n’roll духа, които го отличават. Това е една история за любов и стил, но и в същото време един модерен романс в стила на „Красавицата и Звярът“.

По-съблазнителна от всякога, жената The Kooples въплащава бляскъв парти дух, създаден за нощен живот. Видът й в черни и червени тонове е подсилен от бляскави златисти щрихи, напомнящи ни на обсипано от звезди небе. Силата и да събланзява пък се засилва благодарение на женствените кройки. Игра с прозрачността, дантелени oрнаменти, които едва доловимо загатват кожата, кадифени детайли и паднали рамене оформят женския силует. Дълги поли, блузи и рокли предизвикват изтънчен чар и стават още по-забележими в кобинация с бродирани кимона или вечното кожено яке, но в кадифена версия. Специалната колекция се допълва с ексклузивните лимитирани модели на чантите Emily by the Koopels, създадени заедно с Емили Ратайковски. Легендарната чанта, която пуснаха през септември сега идва в невероятна кожа от алигатор с релеф и черно кадифе, бродирана с червени рози, които едновременно засилват женствеността и изобилието на колекцията Moonlight.

Мъжкия образ придобива вид, който е смесица от мистични и градски влияния. Контрастиращите червени и черни нюанси имат чар, заимстван от залеза, както и електрикаов сини бои и мистериозна бродерия и копринен ситопечат. Вълк, виещ срещу луната и надпис „Върви от тъмната страна на Луната” открояват нов аспект у мъжа Kooples, който възприема поведението на лошо момче, носещо шапка с козирка в ярки цветове и спортни кецове от кожа и велур като отлечителен белег. Мъжкият вид използва нотка на мъжко спортно облекло със суичери, поло тениски и панталони с различни декорации, всички те от материи и кройки, демонстриращи шивашката компетентност на The Kooples. Вечерно сини и наситено червени камофлажни принтове гарантират градския вид, който няма как да мине незабелязан, а бродираното колежанско яке, вече фаворит, се носи върху карирани ризи, украсени с бродирани звезди, напомнящи на здрача. Колекцията Moonlight е само началото на нощта, в която всичко е възможно.

 

Модели от колекцията можете да откриете в магазин Scandal, Serdika Center!

share