Новини

Yamamay for PACHA

Публикувано 31/май/17

Създадена през 70-те години в Ситга като иновативно, готино и забавно място за прекарване на вечерта, слушайки хубава музика, а няколко години по-късно (когато хипи движението беше в разцвета си) се премести в Ибиза – мястото, което тотално промени света на музиката от гледна точка на стил, дух и екстравагантност. Това е известната корпорация PACHA – бранд, който е известен по целия свят със своите тематични партита, ултра-известни диджеи и препълнените дансинги, които привличат туристи от всяко едно кътче на земята.

Тази година черешите се сливат заедно с Yamamay, Yamamay for Pachaлиния готини, забавни и екстравагантни бански.

Малко стил 90-те и малко хипи настроение се прокрадват в линията в колаборация с ниощния клуб – в микс от платове, детайли и цветове, които перфектно представляват духа и душата на Pacha Group.

Главно мото: Наслади се! И Ямамай го прави по най-добрия възможен начин, предлагайки стихийни линии с характерен, освежаващ стил – за най-бляското лято някога.

Ексцентричната емблема на линията  El Rock с бикини в ламинирана коприна и златен тюл: докосване за оригиналност в онези луди летни приключения.

Широка черна дантела е емблемата на линията La Noche с черно трико от тюл и блестящи звезди – задължително трябва да я имате във вашия куфар!

Gold Coast от своя страна е линията, която представя стила на Ибиза: горна част, бразилско долнище, шорти и кафтан: истинска експлозия на стил и цвят!

Fiesta изпозлва емблематичния символ на най-готиния нощен клуб на Ибиса: черешката върху бикините, горната част и кърпата за плаж, както и лазерно изрязано горнище, което да изкара бунтарското от теб!

И накрая, Pacha Mania, която предлага алтернативни елементи по отношение на стилове и платове - перфектни за най-бляскавите или причудливи облекла.

Придружавайки тази линия от бикини, Yamamay представя две линии бельо, Deseo и Paraiso, за да завърши цялостната линия и да направи стила на всяка жена безупречен.

Смес от чист тюл и дантела с фланец -  линията Yamamay for Pacha е пригодена да отговаря на всичките ви желания.

Две трика с чувствен отрязък, сутиен и булчинска рокля за специален повод – които да съвпадат с всеки тип долно бельо. Това са дрехите на Yamamay for Pacha, които изваждат на показ по-чувствения  и провокативен стил на всяка жена!

Всичко това означава, че Ямамей се завръща за лято, изпълнено с изненади, а линията Yamamay for Pacha е една от тях! Изключителна капсулна колекция -  нова, експлозивна и идеална за едно лято, изпълнено с добра музика и зневероятно забавление!

Колекцията е налична в магазините на Yamamay! Очакваме Ви!

share